OPLEIDINGEN – GO! CVO Antwerpen

Is geen water jou te diep? Hou je het roer graag stevig in handen? De maritieme opleiding van GO! CVO Antwerpen biedt volwassenen de kans om hun droom toch nog waar te maken. Want het is nooit te laat om te kiezen voor een leven op zee. Zelfs niet als je je studie combineert met een job en/of kinderen en/of hobby’s. Een trajectbegeleider zorgt voor een gepersonaliseerde koers waar je wel bij vaart. Eindbestemming: certificaat Aspirant Officier, hoofd van de wacht (optie ‘dek’). Of hoofd van de machinekamerwacht (optie ‘motoren’). Op je eigen tempo!

+ voor wie?

Inschrijven voor deze opleiding kan reeds vanaf zestien jaar of vanaf vijftien jaar wanneer je de eerste twee jaren van het secundair onderwijs achter de rug hebt.

+ wat leer je?

Je start met een brede waaier aan basismodules om je vervolgens de keuze te laten tussen de twee opties: optie ‘dek’ en optie ‘motoren’.

+ wat word je?

De opleiding ‘dek’ leidt op tot het behalen van het certificaat Aspirant Officier, hoofd van de wacht – operationeel niveau.

Via de opleiding ‘motoren’ behaal je het certificaat Aspirant Officier, hoofd van de machinekamerwacht –operationeel niveau. Het certificaat van deze opleiding leidt naar het internationaal erkend vaarbevoegdheidsbewijs STCW code A- II/1 ( brugwacht) en het vaarbevoegdheidsbewijs STCW code A-III/1 (machinekamerwacht) .

Als je de volledige opleiding met succes afrondt, ontvang je het certificaat maritieme opleiding dek of het certificaat maritieme opleiding motoren. Met dit certificaat op zak kan je terecht in de koopvaardij, de baggersector, de offshore, bij de overheid en de sleepdiensten. De maritieme opleiding, optie ‘motoren’ leidt toe naar een knelpuntberoep.

Combineer je de opleiding ‘dek’ of ‘motoren’ met aanvullende algemene vorming, dan behaal je het diploma secundair onderwijs.

+ contact

Lesplaats:

campus Leerhaven, Gloriantlaan 75, 2050 Antwerpen

Telefoon secretariaat: 0472 19 03 03

Openingsuren: Het secretariaat is open vanaf 05/09/2016, van maandag tot donderdag van 17.00 tot 21.00 u.

Hoofdzetel:

GO! CVO ANTWERPEN

Distelvinklaan 22
2660 Hoboken
www.cvoantwerpen.be

Trajectbegeleider:  Tom Gijbels
0476 98 75 36