TROEVEN

Waarom kies je voor campus Leerhaven?

20150923-campus-leerhaven-logo_wit

Als je kiest voor een opleiding in de scheepvaart of in de havensector, kies je voor werkzekerheid.

Er zijn talloze openstaande vacatures en vele studenten hebben -zelfs voor hun opleiding is afgerond- al aanbiedingen op zak. ‘Matroos’ is door VDAB erkend als knelpuntberoep. De vraag naar varend personeel zal de komende jaren enkel toenemen, onder andere door de bouw van grotere schepen. Je komt op de prachtigste plaatsen. Vaak met flexibele werktijden, waar ook je gezin wel bij vaart. De scheepvaart en logistieke sector betalen relatief goed en bieden dikwijls doorgroeimogelijkheden. Ook als je later aan land gaat, heb je je schaapjes op het droge. Want je ervaring wordt door heel wat bedrijven naar waarde geschat.

Een opleiding bij campus Leerhaven biedt de perfecte voorbereiding.

Het is een gloednieuwe campus met moderne infrastructuur. Een groepering van bestaande scholen met een rijke traditie en expertise, stevig verankerd op één nieuwe locatie: Linkeroever (Antwerpen). Die centralisatie biedt natuurlijk praktische voordelen. Maar het is ook gewoon boeiend en leuk. Zo varen de kleintjes in het kielzog van de volwassenen.
En het is een campus met passie. Passie voor wetenschap en techniek, passie voor het varen.  Je volgt lessen met medestudenten die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. En nee, niet enkel met Jan, Piet, Joris en Corneel. An, Sofie, Emma en Marie zijn eveneens van de partij. Want ook vrouwen vallen niet uit de boot. Op campus Leerhaven leer je alle nodige bagage die je nodig hebt om vaart achter je carrière te zetten.

Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap als kompas.

Campus Leerhaven behoort tot het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Van kleuters tot volwassenen wil het GO! vrije mensen vormen met een open geest. Los van vooroordelen. Maar wel met belangstelling en respect voor ieders mening. We heisen je aan boord voor ‘levenslang’ en ‘levensbreed’ leren. En met de GO!-waarden ‘gelijkwaardigheid’ en ’emancipatie’ als kompas, zetten we samen koers naar een veilige en warme haven.

Zo zie je maar… Met een diploma van een school van campus Leerhaven zal geen enkele werkgever je afschepen!